” گزارش اجمالی از جلسه بررسی و رفع مشکلات بیماران هموفیلی شهرستان ملکان “
حسب درخواست و هماهنگی های قبلی، جلسه ایی در روز پنجشنبه مورخه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳ در محل درفتر جلسات ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان فارابی جناب آقای دکتر رشیدیان از ساعت ۱۰:۳۰ بمدت ۲ ساعت با حضور مسئولین محترم فنی، درمان، دفتر پرستاری، درآمد ، داروخانه و HIS و مدیریت کانون هموفیلی استان خانم طبقچی اهری و با همراهی یکی از نمایندگان بیماران برگزار گردیده و ضمن بررسی مسایل و مشکلات در هریک از موارد که با اخذ نظرات بیماران شهرستان از قبل مورد توجه قرار گرفته بود در ۴ موضوع اساسی انجام گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ گردید .
لازم به ذکر است که در این جلسه در بررسی جامع هریک از موارد خانم طبقچی مدیریت محترم کانون هموفیلی استان ، ارتباط لازم را در ۳ نوبت با هریک از مدیران و مسئولین در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برقرار کرده و بصورت مستقیم مشکلات طرح و راهنمایی های لازم در رفع مشکلات از سوی مسئولین مافوق انجام گرفت .
البته در این جلسه به مسئولین درمانی یاآوری گردید که بیشترین بیماران مبتلا به کمبود و اختلال انعقادی فیبروژن در محدوده این شهرستان ساکن هستند بنابراین تکلیف مسئولین مربوطه نسبت به تأمین داروی مربوطه چندین برابر دیگر شهرستان ها و مناطق استانی است
تمامی تصمیمات لازم حسب مقررات و پروتکل ها و راهنمایی های لازم مصوب و در صورتجلسه مربوطه قید گردید .
- پیگیری کمبود فاکتورها و فرآورده های خونی بویژه فیبروژنمیا و فاکتور ۱۳ که قرار شد داروها با توجه به نیاز بیماران بنام هریک از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گیرد .
- بیماران هموفیلی پس از هر نوبت خونریزی بصورت مستمر از جهت مفاصل و عضلات مورد معاینه قرار گرفته و جهت جلوگیری و کاهش عوارض ناشی از خونریزی به فیزیوتراپی معرفی گردند .
- بیماران از جهت معاینه و بررسی و مشکلات دهان و دندان به متخصصین دندانپزشکی معرفی شده و تحت معالجه و درمان قرار گیرند این اقدامات در هر سال برای بیماران انجام گیرد .
- مصوب شد که خدمات سرپایی بیماران از طریق شرکن پیونده داده ها و HIS از تمامی جهات مورد نظر در بیماری های خاص و صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج پیگیری و تمامی خدمات مربوطه و مندرج و منظور از طریق بیمارستان و مرکز ارائه دهنده خدمات و یا از بخش خصوصی فعال در حوزه درمان شهرستان و یا شهرستان های اطراف و یا مرکز هماهنگ و تأمین و ارائه گردد .
- همچنین مقرر شد با توجه به اینکه خیّرین حوزه سلامت شهرستان با مسئولین بیمارستان و درمانی شهرستان در هماهنگی هستند و بیشتر حمایت ها از طریق هماهنگی مسئولین درمانی و با معرفی آنان به جامعه خیرین انجام می گیرد ، بیماران و خانواده های نیازمند و حائزشرایط جهت بهره مندی از حمایت های رفاهی و معیشتی معرفی شوند .
- این جلسه که در ساعت ۱۲:۳۰ ظهر با ذکر صلواتی خاتمه یافت و مقررشد که پیگیری های لازم اجرایی از طریق مدیریت کانون و مسئولین مربوطه به عمل آمده و جلسه ایی نیز در این مورد و نتایج حاصله با حضور برخی از اعضا و بیماران و مسئولین و ریاست محترم بیمارستان در آینده ایی نزدیک مجدداً تشکیل گردد .
کانون هموفیلی استان مراتب تشکر و قدردانی خود را از ریاست محترم بیمارستان جناب آقای دکتر رشیدیان و سرکار خانم یاقوتی که مسئولیت و زحمت هماهنگی برگزاری جلسه را کشیده بودند و همچنین دیگر همسئولین محترم از واحدهای مختلف مربوطه که با حضور و بررسی و طرح مشکلات و راهکارها ، موجبات امکان ارائه بهینه و بیشتر خدمات را فراهم نموده و مصوب و تأیید نمودند ، کمال سپاس و قدردانی را اعلام می دارد .
روابط عمومی کانون هموفیلی ایران
استان آذربایجان شرقی
بازدید: 62